FES-TE SOCI
loading

Pilates Springboard

Pilates Springboard

Les possibilitats d’exercicis amb les Springboards són infinites. El treball de força orientat a un entrenament funcional assoleix nivells que difícilment podrien ser igualats sense comptar amb aquesta màquina sofisticada que multiplica els efectes del Pilates convencional.

Les sessions són aptes per a qualsevol edat, sexe i condició física. Aquest tipus d’entrenament està altament recomanat per a fins terapèutics, per a persones que necessiten algun tipus de rehabilitació, tractar alguna patologia, i fins i tot per a embarassades, sempre sota la prescripció d’un metge i sota la supervisió professional dels nostres entrenadors personals.

Els resultats són sorprenents. Millora la condició física i enforteix àrees del cos que sovint oblidem com la zona lumbar i abdominal, ajudant a prevenir dolors d’esquena i millorant la postura corporal. A més, augmenta la capacitat respiratòria i afavoreix la flexibilitat.

Les sessions de Pilates Springboard no estan incloses en la quota d’abonament. Consulta horaris i preus. Demana més informació al nostre equip de tècnics esportius o bé a la recepció del centre.

Date
Client
Category
+cem
Tags

Login Account

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.